lördag 23 augusti 2014

Nytt i hyllan #42

Och så har det flyttat in ett par nya böcker i bokhyllan denna vecka.

Den här är så efterlängtad så ni fattar inte. Jag är en av dem som inte har tröttnat på Silverbilke och jag älskar verkligen detta författarpar. Tusen tack Lind & CO för denna jag började på den i morse. 


Bella på Bellas Bokblogg visade upp denna James Dashner box med alla fyra böckerna i The Maze runner serien. Den kostade endast 175 kr på CDON. Jag har velat läsa denna serie så länge så jag kunde inte låta bli att inte klicka hem den när det var ett så bra pris på boxen. Böckerna är så fina, själva titeln på varje bok sticker liksom ut på boken lite, så fina.
En fråga till er som har läst denna serie. Börjar man med The Maze runner eller The kill order? För the Kill order är ju en prequel till serien. Är det den man börjar med då eller hur gjorde ni?


Jag läste författarens  debutbok tidigare i år. När jag fick frågan om jag ville läsa uppföljaren tacka jag ja eftersom jag gillade första boken. Tack för denna Ordberoende Förlag.

10 kommentarer:

 1. Åh ska bli spännande att höra vad du tycker om böckerna sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas få alla läst mycket snart :)

   Radera
 2. Kände inte ens till the kill order, men de andra är bra:)

  SvaraRadera
 3. Wow, Buthler & Öhrlunds bok ser jag mycket fram emot att läsa =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ca 150 sidor kvar, tror nog att jag läser ut den idag :)

   Radera
 4. Visst är de fina i verkligheten :D Har inte hört om man ska börja med The Kill Order. Själv har jag börjat med själva trilogin istället och tar prequeln sen. Men har ingen aning om man kan göra tvärt om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla fina verkligen :) Jag fick inte riktigt till det med vilken man ska börja, men jag tror nog att jag gör som du och kör själva trilogin och sen The Kill Order :)

   Radera
 5. Köpte också Maze Runner-boxen idag (en fulare version tyvärr dock, men kunde inte stå emot priset) så måste också ta ställning till vilken bok jag börjar med. Om jag inte hör nåt att annat börjar jag nog med just The Maze Runner :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser så mycket fram emot att läsa denna serie, har velat läsa den ett tag nu. Jag kommer nog börja med The Maze Runner.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.