tisdag 29 juli 2014

Top ten Tuesday - 29 juli

Veckans Top Ten Tuesday lyder: Top Ten authors I own the most books from. Nu har jag inte räknat dem så jag vet inte precis på rak arm exakt hur många böcker jag har av dessa författare men de jag har mest av borde vara.

1. Jo Nesbö

2. Dag Öhrlund & Dan Buthler

3. Paulo Coelho

4. George R.R Martin

5. Cassandra Clare

6. Carin Gerhardsen (Har dock bara hunnit läsa en bok)

7. J.K Rowling

8. Liza Marklund

9. Sophie Kinsella

10. Kristina Ohlsson

8 kommentarer:

 1. Flera av dessa har jag en del böcker av också, bra grejer :)

  SvaraRadera
 2. George r.r. Martin har jag bara första boken av som jag köpte när den släpptes första gången på svenska, är lite rädd för att han ska trilla av pinnen innan serien är klar (han vore ju inte den enda fantasygubben som gör det isf) så jag väntar med att köpa alla delarna till han är färdig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så nervös att han ska trilla av pinn innan serien är avslutad. Kan han inte bra klämma fram böckerna, denna väntan är olidlig.

   Radera
 3. Nesbø har jag med på min lista också. Men Marklund glömde jag alldeles bort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar Marklunds böcker :) Åh du kan göra ett sånt där fiffigt norsk ö, jag är alltid för lat att klippa och klistra ;)

   Radera
 4. Flera gemensamma på denna lista :) Köpte faktiskt en för mig okänf G.R.R. Martin från tiden innan GoT i helgen, ska bli spännande och se om det håller samma klass i en helt annan genre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ska bli spännande att se vad du tycker om hans bok :) Jag har varit sugen på att testa något mer av honom.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.