måndag 14 juli 2014

Ett litet tecken.

Hej på er.

Ledsen att bloggen har stått orörd på flera dagar. Jag har knappt hunnit med att läsa några bloggar knappast lämna någon kommentar eller att uppdatera mig egen trots att jag har inlägg att få iväg. Det är full fart på jobbet, jag har varit dålig. Jag jobbar tre veckor till och sedan är det efterlängtad semester i tre veckor.

Jag har inte hamnat i någon lässvacka, eller kanske en liiiten en. Jag har en massa böcker jag vill läsa såklart, vill läsa dem alla. Men just nu går det lite segt med de två jag läser just nu. Jag håller på med En geishas memoarer och Leva älska brinna dö av Sofie Thrin Johansson. Det är inte det att jag inte vill läsa i dem men båda går så himla segt just nu och det är för långdraget så det känns som att jag inte kommer någonstans med dem.

6 kommentarer:

 1. Det är alltid lite tråkigt när man känner att läsningen inte flyter på. Men det brukar oftast lätta till slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är alltid trist när läsningen sinar men jag kommer nog igen :)

   Radera
 2. Du har inte funderat på att lägga böckerna åt sidan och läsa någonting annat? Läslusten brukar komma tillbaka som ett brev på posten då, eller, det fungerar i alla fall för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustigt nog efter att jag hade lagt upp detta inlägg så började det flyta på igen :)

   Radera
 3. Trist med segläsning, det är då det är lätt att plocka upp en ny bok eller lägga böckerna på is ett tag :( Jag har massor med böcker som jag vill läsa nu nu nu så försöker bearbeta och inte köpa hem fler trots alla reor som är på internet :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade verkligen en svacka där ett par veckor men nu är läslusten tillbaka igen :) de där reorna är livsfarliga jag vågar knappt titta för då vet jag att jag klickar hem en massa :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.