torsdag 5 juni 2014

Nytt i hyllan #37 - Födelsedagspresenter

I söndags fyllde jag år. Av mina föräldrar fick jag presentkort samt pengar eftersom de inte vet vilka böcker de ska köpa mig så då tycker de att det är enklare att ge mig presentkort eller pengar i ett kuvert så får jag välja mina böcker själv. Passar mig alldeles utmärkt.

Här kommer den underbara hög med böcker som jag har köpt till mig. Jag ser så mycket fram emot att läsa dem alla. Min olästa hög bara växer och växer men vad ska man göra :)

Dessa nedan kommer från Book Depository. Detta var första gången jag använde mig av dem. Men jisses detta är nog min nya favoritaffär online. Här kommer jag beställa mina engelska böcker i fortsättningen. De skickar kostnadsfritt från England. Och priserna då, böckerna är så mycket billigare än vad de är på tex Bokus och Adlibris. Måste även säga att böckerna kom fram fortare än vad jag trodde. Tummen upp för Book Depository.

Och så var mina föräldrar så snälla och skaffade mig Apple TV. Ja själva dosan som man kopplar till sin TV för att titta på Apple Tv, älskar den.

14 kommentarer:

 1. Det där med Apple tv måste du nog förklara för mig!! :) Härlig hög med böcker du köpte dig!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag slänger iväg en kommentar hos dig :) är så nöjd :)

   Radera
 2. Alltid trevligt med böcker i present. Även om man får inhandla dem själv ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid trevligt att få välja själv :)

   Radera
 3. Åh, dina bokhögar vill jag också ha! Grattis i efterskott:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) ser så mycket fram emot att läsa dem alla :)

   Radera
 4. Vad härligt! Hela TID-serien är jag jättesugen på att läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har varit sugen på TID-serien så länge nu så äntligen blev den köpt. Började på första boken idag.

   Radera
 5. Grattis i efterskott! Visst är det härligt med böcker! Oavsett om man får dem eller om man får presentkort/pengar så man får köpa dem själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Ja men visst är det :) Och när man får välja själv så kan det ju inte bli annat än fullträff :)

   Radera
 6. Grattis i efterskott! :) Vilka härliga högar :). Jag har varit nyfiken på att testa Book depository ett tag nu, kanske får göra slag i saken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Jag är så nöjd så och ser fram emot att läsa dem alla. Kan verkligen rekommendera Book Depository. Så bra priser, stort plus att de skickar kostnadsfritt. Av vissa har jag hört att det ibland tar lite längre tid att få sina böcker, skulle det nu ske skulle det inte göra mig så mycket.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.