lördag 22 mars 2014

Nytt i hyllan #31

Denna vecka har det trillat in en drös med nya böcker, härligt :)

Först ut är denna som jag fick hem från Norstedts. Jag blev ju inte så övertygad av New Yorks Gudar av samma författare. Men jag hoppas på att jag ska tycka om denna bättre. Tusen tack Norstedts.


Nästa bok fick jag hemskickad av författaren efter ett väldigt trevligt email av Fredrik så ser jag väldigt mycket fram emot att läsa den. Innehåller en massa fina bilder. Tusen tack Fredrik Lindblom och Ascentoria.
Och så kunde jag inte hålla mig från att göra ännu en beställning på bokrean. Dessa nedan kommer alla från Adlibris.
Ser väldigt mycket fram emot att läsa dem alla. My week with Marilyn kostade endast 19 kr så den blev hemklickad omedelbart. Jag har sett filmen som jag tyckte väldigt mycket om. För er som inte vet det så älskar jag Marilyn Monroe. Hemma hos mig går det inte att missa att jag avgudar henne då det hänger tavlor och bilder på henne överallt, och jag menar verkligen överallt. Jag har läst jag vet inte hur mycket böcker om henne, sett alla hennes filmer osv osv.  

2 kommentarer:

  1. Dödens trubadur ser jättefin ut! Om du gillar den ska jag nog kika efter den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är verkligen jättefin. Ser verkligen fram emot att läsa den :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.