fredag 4 oktober 2013

Bokbloggsjerka 4 – 7 oktober

Denna vecka undrar Annika:

Berätta om en ”bokmiljö” som du har besökt alternativt gärna skulle vilja besöka. Naturligtvis är det även okej att ta upp fiktiva miljöer om du vill det!

Precis som Annika skriver så tror jag att många kommer att ta upp Hogwarts. Jag skulle verkligen inte ha emot att besöka just Hogwarts. Åh vad underbart det skulle vara att få gå omkring i denna underbara värld och skola. Nästa gång jag åker till London ska jag se till att besöka Warner Bros som har den där studio touren.

Jag har läst en hel del böcker som utspelar sig i New York. New York har jag varit i två gånger, jag älskar den staden, tokälskar den verkligen. Vill jättegärna åka tillbaka.

Efter att ha läst Åsa Larssons böcker är jag väldigt sugen på att åka till Kiruna.

Trevlig helg på er :)

18 kommentarer:

 1. Skulle gärna vilja åka till New York, har aldrig varit där! Håller med om Hogwarts :-)
  Har inte läst Åsa Larssons böcker, men har varit i Kiruna, kanske bör läsa någon av hennes böcker!

  SvaraRadera
 2. Kiruna lockar mig också :)

  SvaraRadera
 3. Skulle vilja åka till New york någongång, och även Kiruna!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte säga att någon viss bok har fått mig att längta till New York (och egentligen tycker jag staden verkar lite skrämmande och stor), men jag det vore ändå coolt att åka dit någon gång. Med skräckblandad förtjusning!

  SvaraRadera
 5. New York är en härlig stad, men jag tycker nästan mer om London. Vi har vandrat i Jack the Rippers fotspår och det var en klart häftig upplevelse, som rekommenderas om du åker till London igen.

  SvaraRadera
 6. Åh - att jag inte tänkte på Kiruna. Har varit där (eller strax norr om) och det är mitt himmelrike här på jorden. Fantastiskt vackert och otroligt rofullt. New York hade också varit kul att besöka.

  SvaraRadera
 7. Jag vill jättegärna åka till NY!

  SvaraRadera
 8. Hogwarts lockar mig. Skulle verkligen vilja testa trapporna.

  SvaraRadera
 9. Kiruna är väl värt att resa till. Mycket fascinerande för en sörlänning som jag att se gruvan så nära inpå stan. Och kyrkan sen - så vacker! Tänk att en hel stad ska flyttas - helt ofattbart.

  SvaraRadera
 10. Hogwarts vore verkligen något :) Jag vet inte hur länge jag skulle stå och stirra upp i taket i the Great Hall. Jag skulle nog smyga mig ned och titta på stjärnorna på natten.

  SvaraRadera
 11. New York vore verkligen inte fel att få besöka...

  SvaraRadera
 12. Den där Warner Bros-turen i Harry Potters värld skulle jag jättegärna besöka. Närmare Hogwarts än så går nog inte i verkliga livet.

  SvaraRadera
 13. New York skulle jag hemsk gärna besöka. Sportskor och kamera så är jag redo:).

  SvaraRadera
 14. Det var faktiskt inte så många som nämnde Hogwarts som sitt svar. Tror det är mycket för att Annika påpekade det och då vill folk kanske hitta något annat :)

  SvaraRadera
 15. Hos mig är det lite omvänt. Jag tycker verkligen inte alls om Larssons böcker så Kiruna har jag inte alls någon längtan till längre. Men jag bör vara vuxen nog och bortse från det litterära. Vore kul att dels komma så långt norrut och dels se en stad som ska flyttas. Lär vara världsunikt.

  SvaraRadera
 16. För mig ar det massor av orter där de deckare jag läser utspelar sig som jag skulle vilja besöka! Inte Kiruna dock, där har jag redan varit...

  SvaraRadera
 17. New York är en alldeles underbar stad, har bara varit där en gång men vill mer än gärna göra ytterligare ett besök :D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.