söndag 30 juni 2013

En smakbit på söndag - Alice i zombielandet

Jag håller på att läsa två böcker samtidigt. A Clash of Kings och har precis börjat på Alice i zombielandet. Min smakbit kommer från Alice i zombielandet från sidan 7:

Om någon berättat att hela mitt liv skulle vändas upp och ner på bara ett ögonblick, skulle jag ha brustit ut i skratt. Från lycklig till tragisk, från oskuldsfull till förstörd, på bara en sekund? Knappast. Men längre än så tog det inte. Ett ögonblick. Ett hjärtslag, ett andetag, en sekund, och plötsligt var allt jag älskade, allt jag kände till borta.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Så lite så, denna bok låter lovande :)

   Radera
 2. Riktigt bra smakbit! Satt precis och funderade på om jag skulle börja läsa den eller en annan bok men det får nog ta mig tusan bli Alice i Zombielandet låter ju riktigt bra! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den verkar bra måste jag säga, har kommit ca 50 sidor in i boken :)

   Radera
 3. Tack för att du påminde mig att jag ska sätta upp den här på min läslista, har läst annat av Gena Showalter jag gillat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så :) Detta är den första boken jag läser av henne och den verkar lovande :)

   Radera
 4. Planerar att läsa denna nu i sommar. Har hört både bra och dåliga saker om den men jag hoppas att jag kommer gilla den !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också hört både bra och dåliga saker, jag har kommit ca 50 sidor in i den och den verkar lovande än så länge.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.