onsdag 27 februari 2013

New in #5 - Bokrea

Idag efter jobbet gick syster och jag till olika bokaffärer för att kolla in bokrean. Jag måste säga att jag är lite besviken på årets bokrea. Jag blev väldigt förvånad att Bokskottens reaböcker kostade mer än vad samma böcker gjorde hos Akademibokhandeln. De kostade ca 30 kr - 50 kr mer på Bokskotten än hos Akademibokhandeln, jag trodde faktiskt att de skulle kosta mindre hos Bokskotten av någon anledning. Det blev ingen bok i någon av dessa affärer.

Men på Åhlens City hittade jag Buzz för 39 kr. Geim köpte jag dock till fullpris då den inte var på rea. Hur tänker butikerna ibland? Hur kan de sätta bok nr 2 på rea men inte bok nr 1? Eller nu ver jag, det såklart för att man ska behöva köpa ena till fullpris. Aja, Geim fick följa med hem då jag har varit sugen på båda dessa en längre tid.

På Pocketshop hade de 25% rabatt på hela sortimentet. Där hade jag kunnat gå lös, men jag höll mig till en bok. The fault in our starts, har velat läsa denna hur länge som helst. Typ sist i Sverige, nej världen med att läsa den. Nu när jag fick ge strax över 80 kr för den blev den äntligen min.

Ville även köpa The perks of being a wallflower på engelska hos Pocketshop men de hade endast filmomslaget och jag gillar tyvärr inte det omslaget så den fick jag inte med mig helt enkelt denna gång.


3 kommentarer:

 1. Är lite avundsjuk över att du har kvar att få bli förtrollad av The Fault in Our Stars. Fantastiskt bra bok! Geim är väldigt spännande :) Buzz också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Åh är så sugen på alla dessa tre böcker, kommer absolut att läsa dem nu i mars :) och speciellt nu när du skriver att alla tre är bra :)

   Radera
 2. Har både Geim och Buzz bland mina olästa böcker. Hoppas hinna läsa en av dem snart. Är jättesugen att läsa John Green men får lugna mig med bokinköp ett tag nu.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.