måndag 11 februari 2013

Nätkärlek

Idag hade jag en fin kommentar av Anna. Jag har fått lite nätkärlek i hennes blogg.Tusen, tusen, tusen tack Anna. Detta gjorde min dag, blev så himla glad av att läsa ditt inlägg <3

Näthat är något så vidrigt, fegt och helt jävla fruktansvärt. Men det var inte det jag skulle skriva om utan om nätkärlek.
Detta sprider vi för att väga upp allt näthat som finns. Mycket bra initiativ tycker jag. Mer kärlek åt folket, mer glädje åt folket. Man väljer helt enkelt ut ett par bloggar som man skickar vidare sin nätkärlek till. På så vis sprider vi vidare vår nätkärlek. Kan jag vara med och sprida lite kärlek, kan jag göra någon glad ja för tusan är jag med :)

Jag måste få säga att jag tycker att vi bokbloggare är SUPERDUKTIGA på att sprida glädje och kärlek oss emellan.  Jag har aldrig upplevt eller känt något annan än ömsesidig respekt, kärlek, pepp och stöd som vi bokblogg världen ger varandra. Jag har haft min blogg i lite mer än en månad, med andra ord är jag ny, men jag har läst en hel del av era bloggar innan jag skaffade mig min. Det är helt makalöst fantastisk vad mycket fina, härliga, underbara och fantastiska människor jag har hunnit träffa och lära känna via nätet. Tusen, tusen, tusen tack för era fina, värmande ord och för att ni klickar er in här.

Tanken är att välja ut tre bloggar och skicka lite nätkärlek till dem. Jag skulle vilja skicka underbara Tessan en stor kram, Cilla, Carro och Nelly. Och även Anna som skickade detta till mig. Det blev fler än tre ;) Men jag vill även skicka er ALLA som klickar sig in på min blogg en STOR kram.

11 kommentarer:

 1. Åh vad fint skrivet :) Håller helt med dig vi sprider kärlek fast vi inte upplever det där med näthat, det där med otrevligheter på nätet verkar inte vara något för boktokar :)

  SvaraRadera
 2. Tack så hemskt mycket Zelly... och du ursäkta att jag blandade mig i din och Tessans konvo just på hennes blogg... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så kära Nelly :) Hahaha det var en trevlig konversation tycker jag vi har alla tre :)

   Radera
  2. Absolut, bästa konversationen ever!

   Radera
 3. Kunde inte sagt det bättre själv. Stor kram till dig också! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Bella :) Stor kram tillbaka till dig :)

   Radera
 4. Amen det är ju DU som ska ha all kärlek, Zellan!!! Många kramar på dig amiga. Ryan hälsar! (hahahaha :P)

  SvaraRadera
 5. Ahh vad gullig du är! Jag gillar din blogg skitmycket med! :D
  /Cilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.