torsdag 28 februari 2013

Sammanfattning: Februari

Läst i februari 2013: 
19. Du sköna nya värld av Aldous Huxley
18. The Valley of Fear (Sherlock Holmes) av Sir Arthur Conan Doyle (ej med på bilden)
17. Gengångare av Jo Nesbö
16. Burned av Ellen Hopkins
15. The Host av Stephenie Meyer
14. Anna dressed in blood av Kendare Blake
13. Lolita av Vladimir Nabokov

Totalt lästa böcker: 7 st
Antal böcker lästa på engelska: 4 st
Antal böcker lästa på svenska: 3 st

Bästa boken var: Burned utan tvekan, men gillade även Anna dressed in blood, Gengångare och Lolita

Sämsta boken var: Du sköna nya värld. Höll på att lägga ifrån mig den, men jag läste ut den ändå. Orkade inte ens skriva en recension på den.

Böcker jag gav upp: Ingen.

Sammanfattning av månaden: Först tyckte jag att hmm vad få böcker jag har läst jämfört med januari månad. Men sedan kom jag på att jag faktiskt är nöjd ändå. 7 böcker är bättre än ingen bok alls ;) som vanligt så ska man ju arbeta, gymma träffa vänner osv osv :) Jag är som sagt nöjd med de böcker jag har fått läst, har läst en hel del bra böcker. The Host tog dock på tok för lång tid att läsa, men det var ju för att jag hade svårt att komma in i boken.

Planerar att läsa i mars: Jag har ju ingen tema läsning på min blogg som jag har sett att flera av er har, får se om det är något jag hackar på längre fram. Jag gillar ändå att blanda min läsning med olika typer av böcker, tror att jag lätt skulle tröttna om jag hade tema. Kanske provar jag det lite längre fram för att se om det är något för mig. Jag kommer i mars månad att fortsätta läsa minst en bok till min klassikerutmaning. Jag kommer att ta en paus från Sherlock Holmes denna månad och kommer istället att läsa tegelstenen Shantaram (har redan börjat på den) blandat med andra böcker såklart. Ska iallafall läsa City of Bones, The fault in our stars och Crank trilogin. Det är några planer på vad som ska läsas i mars.

4 kommentarer:

 1. Jag är extreemt nyfiken på Ellen Hopkins! Jag har "Identical" här hemma så ska ta tag i den snart..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan verkligen rekommendera dig att läsa Ellen Hopkins, helt underbart sätt att skriva.

   Radera
 2. Anna dressed in blood har stått i min bokhylla i snart ett år, och jag har inte läst den än :P Fast jag nästan bara har sett positiva recensioner så blir det aldrig av att jag plockar upp den. Men jag kanske får ta och göra det snart nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kam verkligen rekommendera den, jag gillade den jättemycket. Den gick fort och läsa, läs den :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.