tisdag 1 november 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 44

Veckans bokbloggsfråga lyderJag är nyfiken på att se hur ni gör för att markera vart ni är i en bok. Så den enkla frågan är: viker du hundöron eller använder du bokmärke? Gärna bildinlägg denna vecka  jag vill se massor av fina bokmärken eller andra smarta lösningar. 

Förlåt mig, men hundöron hua. Skulle aldrig göra hundöron i mina böcker, får nästan panik över tanken. Ursäkta den uteblivna bilden men mina bokmärken är inte så spännande faktiskt. Jag använder mig av Pocketshops samt de från Book Depository. Det har bara blivit så att det är de jag använder. 

14 kommentarer:

 1. Usch för hundöron! Det är ett förstöra böcker, tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst förstör hundöron böcker.

   Radera
 2. Nä fy inga hundöron här heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får panik av bara tanken ;)

   Radera
 3. Självklart bokmärke. Skulle aldrig falla mig in att vika hundöron. I nödfall, om boken påbörjas nånstans där jag inte har bokmärket med, kan en Post it-lapp, gammalt kvitto eller godispapper fungera. Bokmärket är en platt, avlång träbit av masurbjörk med ett litet brokigt band fäst i toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis håller med dig. Skulle jag sakna bokmärke ja då tar jag kvitto, post it eller liknande men hundöron, aldrig.

   Radera
 4. Viker inte heller och oftast använder jag också dessa från pocketshop, även om jag ibland kommer på att använde de två lite finare som jag har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fattar inte hur det är möjligt att jag inte har "finare" bokmärken :)

   Radera
 5. Tycker inte heller om att göra hundöron!

  SvaraRadera
 6. Hundöron är det värsta jag vet :P Jag har en del väldigt fina bokmärken som min mamma har sytt, och de använder jag ganska ofta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog många som tycker det :) Åh kan tänka mig att de är fina de som din mamma gjort :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.