måndag 15 augusti 2016

Film: The Legend of Tarzan

Titel: The Legend of Tarzan
Premiär: 13 juli 2016
Längd: 1 h 50 min
Skådespelare: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson
Genre: Action | Drama | Adventure 
Betyg på IMDb: 6,6
Länk till IMDb

Handling: Det har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan, lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd. 

 Kommentarer: Den här filmen har kanske inte fått så jättebra recensioner. Jag och min kusin beslöt oss för att se den när jag var i Skåne. Visst jag ska vara ärlig, båda lockades av Skarsgårds omtalade bringa inför denna film. Men jag få säga att den var inte så dålig som det har skrivits om. Jag gick in med inga förväntningar faktiskt och den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. 

Det här är inte original historien om Tarzan, utan det är en ny historia vilket känns fräscht, visst finns en och annan tillbakablick om hur Tarzan blev Tarzan men det är inte samma gamla historia vilket uppskattades. 

Naturscenerna är helt fantastiska även om mycket av dem är gjorda i CGI, men det har gjorts riktigt snyggt. Vi såg den utan 3D och det gjorde absolut ingenting. Eftersom jag inte hade så höga förväntningar på den här filmen så var jag nöjd med vad jag fick se. Den var underhållande och även lite smårolig. 

Mycket har ju såklart handlat kring Alexander Skarsgårds fysiska form och vad hur han fick superkroppen för att spela Tarzan. Han gör bra ifrån sig även om jag kanske inte känner att han hör hemma i djungeln alla gånger, kändes inte naturligt alla gånger. Sen är han kanske ingen hejare på Brittiska accent men Alexander jag gillar dig ändå. 

2 kommentarer:

  1. Jag känner mig inte ett dugg lockad av att se den här filmen, i alla fall varken på bio eller köpa DVD. Om den gå på TV däremot... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kände samma sak, men så ville min kusin så gärna se den när jag var i Skåne så vi gick och såg den, klart bättre än förväntan men inget mästerverk ;)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.