fredag 15 januari 2016

Bokbloggsjerka 15 – 18 januari

Denna vecka undrar Annika: Har du gjort upp några läsplaner för 2016, och hur väljer du i så fall ut vilka böcker du ska läsa och när?

Jag planerar inte min läsning i förväg utan jag läser och väljer ut ur min bokhylla det jag känner mig sugen på för stunden. Nu har jag blivit väldigt restriktiv med att be om samt tacka ja till rec-ex, men har jag rec-ex hemma olästa prioriterar jag dem men annars läser jag det jag är sugen på. 

Trevlig helg på er.

 

17 kommentarer:

 1. När jag väljer vad jag ska läsa så handlar det mycket om vad man är sugen på att läsa och på vilket humör jag är på :)

  SvaraRadera
 2. Just nu har jag en ganska rejäl hög med recensionsexemplar som kanske borde läsas, men de kom inte när de skulle och då blir det plötsligt svårt att få in dem i planeringen :)

  SvaraRadera
 3. jag kollar på "nyheter" på bibliotekshyllan.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle aldrig kunna planera, tycker att böcker ska följa mig i hur jag mår just då i livet. Precis som du så planerar jag ingenting utan väljer bland de böcker jag har hemma. Ibland orkar man sätta tänderna i något tyngre, ibland behöver man en lätt bok som mysig underhållning bara.

  SvaraRadera
 5. Det stora problemet med rec.ex är ju att det är svårt att säga nej när det är böcker man gärna vill läsa.

  SvaraRadera
 6. Det är nog det bästa att göra så. Jag ska också försöka bli mer restriktiv med recensionsexemplar, men visst är det trevligt att få sådana ibland också.

  SvaraRadera
 7. Jag gör också så, det känns bäst att prioritera rec-ex men annars ta efter humör.

  SvaraRadera
 8. Det låter bra men jag gör lite annorlunda.

  SvaraRadera
 9. Verkar som bra trivselläsning. Olästa i egna bokhyllan är för mig lätträknade, men allmänna biblioteket är guld! :)

  SvaraRadera
 10. rec. - ex innebär ju ett visst tvång så det är jag restriktiv med. men några läsutmaningar som passar in på min läsning är jag ändå med i

  SvaraRadera
 11. Jag recenserar inte längre böcker i någon större omfattning, men jag läser fortfarande förstås även om det inte blir lika många och helt oplanerat.

  SvaraRadera
 12. Jag skall också vara väldigt restriktiv med recex. Ligger efter med de jag har och det känns inte så bra.

  SvaraRadera
 13. Jag svarade typ samma sak och det verkar de flesta ha gjort. Härligt med så många lustläsare!

  SvaraRadera
 14. Skönt att vi är många lustläsare och det känns somatt ju mer e-böcker som förlagen delar ut ju mindre rec.ex ber vi om utan vi prioriterar nog mer det vi har hemma :)

  SvaraRadera
 15. Ja, recex brukar alltid få smita före i kön. Men eftersom jag bara tackar ja till böcker som jag verkligen är intresserad av så brukar det bli lustläsning det med :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.