torsdag 5 november 2015

Operation bönsyrsa av Maja Willander

Titel: Operation Bönsyrsa 
Författare: Maja Willander
Förlag: Molnfritt förlag Tusen tack för recension exemplaret
ISBN: 978-91-8731-796-5 
Språk: Svenska
Antal sidor: 196
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Vad gör man när männen med makt helt plötsligt beslutar sig för att avveckla ens arbetsplats? Nöden har ingen lag, och när chocken väl har släppt börjar de fyra tjejerna på transportföretaget UHT:s kontor smida planer på ett motangrepp. Snart är de indragna i en härva av alltifrån skengraviditeter till fotbollsolyckor. Ingen tycks riktigt gå som planerat när tjejerna försöker rädda sina jobb och tryggheten i tillvaron. 

Följ med när vännerna som är så olika att de egentligen inte borde ha känt varandra gör sitt livs galnaste resa!
~Goodreads.com~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Det här är en rolig och underhållande bok. Visst listade jag snabbt ut hur den skulle sluta., men det gör absolut ingenting.

Författaren Maja Willander har skrivit en lättsam och humoristisk bok med en viss underton av feminism, men den kan givetvis även läsas av män för den är verkligen underhållande. Tjejerna i denna bok är minsann inga som man sätter på, utan de står upp för sig själva och gör allt i sin makt för att rädda sitt jobb samt stå upp mot männen som försöker köra över dem.

Det är som jag tidigare skrev även en underhållande bok, jag skrattar till åt de konversationer som tjejerna har sinsemellan samt alla tokigheter som de hittar på och råkar ut för.

Vill man läsa en lättläst och underhållande bok kan jag rekommendera denna. 

4 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.