söndag 5 april 2015

En smakbit på söndag - Levande och döda i Winsford

Hoppas att ni har haft en fin påsk. Jag har varit över hos mina föräldrar större delen av dagen. Men nu har jag gjort en stor kopp te så nu blir det lite läsning innan jag tänkte se en film. Denna söndag bjuder jag på en smakbit från Levande och döda i Winsford av Håkan Nesser. Denna bok köpte jag på årets bokrea
    
Smakbiten är från sidan, 61
:I bilen satte jag på min mobil och kontrollerade läget: ingen täckning. Jag stängde av. Kanske borde jag försöka hitta en plats där den fungerar och sedan sätta på den en stund varannan dag.På sin höjd. Kanske räcker det med en gång i veckan, man måste väl ändå använda den, ringa någonstans eller svara, för att den ska bli spårbar? Men jag vet inte.  

Martins också. Jag borde naturligtvis förmå mig till detta, ju förr desto bättre, antagligen. Våra datorer inte att förglömma. För det är ju så det är, trots allt; jag måste kommunicera en smula, ta itu med världen, skicka ett och annat mejl, förmedla ett sken. Våra barn, Eugen Bergman. Min bror. Christa … ja, naturligtvis, jag kommer att se till det. Låtsas att vi fortfarande existerar i gammal god mening och att det inte längre går någon nöd på oss.


8 kommentarer:

 1. Jag har aldrig läst något av Håkan Nesser, kanske man borde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst två tidigare som är en del av en serie som jag verkligen gillade. Men denna är en fristående som jag hört mycket gott om.

   Radera
 2. Har inte läst något av Håkan Nesser så tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst två böcker innan i Barbadotti serien som jag verkligen kan rekommendera.

   Radera
 3. Jag har bara läst två böcker av Nesser. Vet ej varför det inte blivit fler. Vet att många tycker om hans böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också läst två innan som jag verkligen gillade och sen stannade jag liksom bara av att läsa fler av nån anledning.

   Radera
 4. Jag gillar verkligen Håkan Nesser och denna har jag haft stående ett bra tag i hyllan, men läst den har jag inte. Än :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur ska man hinna med allt :) Jag har velat läsa mer av honom ett tag så nu var det dags :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.