måndag 2 mars 2015

Nytt i hyllan #51 - Bokrea-del 2

Ett par böcker till som jag köpte på bokrean. Detta är böckerna som jag la in en förbeställning på. Och det blev dessa böcker nedan. Jag har tidigare läst Hotel Babylon och Air Babylon av Imogen Edwards-Jones. Helt hysteriska böcker, så jag ser fram emot att läsa Restaurant Babylon.

Det har varit det ena med det andra, uppdateringen har varit sisådär och jag har knappt hunnit med att läsa era bloggar, ledsen för det. Men jag ska komma igen ska ni se :)


8 kommentarer:

 1. Ja nu har du lite att läsa, Stephen King har några sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju det :) ja vi får se när det blir till att ta tag i denna bok, det får nog bli när jag har semester i sommar.

   Radera
 2. Ska bli kul att höra vad du tycker om Stephen Kings bok, funderade av och an på att beställa den och är inte ännu heller riktigt säker......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser verkligen fram emot att läsa den, jag har velat läsa King ett bra tag nu men det blir liksom aldrig av men nu hoppas jag att det ska bli av.

   Radera
 3. Kings bok har jag hört så mycket bra om, hoppas du kommer tycka om den och alla de andra böckerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här :) har velat läsa honom i flera år så jag hoppas verkligen att det är i år det händer :)

   Radera
 4. Den Stephen King boken har även flyttat hem till oss under bokrean. VIP-rummet var förvånansvärt bra tyckte jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört så mycket gott om denna King bok så förväntningarna är höga. Jag gillade inte hans Snabba cash serie men denna har jag hört bättre om.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.