söndag 1 mars 2015

En smakbit på söndag och tips på tävling

Denna söndag ser min smakbit ut lite annorlunda. Jag håller på att läsa Terese Marvelins debutroman, Var lugn allt är i sin ordning. Då boken ännu inte är släppt (jag har fått ett förhandsexemplar, släpps 7 mars) kommer jag inte lägga ut någon smakbit från boken utan här kommer en beskrivning av handlingen istället samt ett tips på författarens hemsida där du kan vinna ett eget exemplar. 
    
Handling
:
Rebecka lever ett riktigt singelliv.
Hennes livsbekymmer sträcker sig som regel inte längre än hur hon ska undvika sin kollega Ernst som inte kan sluta flirta med henne och hur hon ska få Robin, sin bästa kompis, att inse att han borde sluta ligga runt.
En dag ser hon en man på tunnelbanan som hon inte lyckas läsa och sätta fingret på, trots sin förmåga att alltid kunna fantisera fram en främlings livshistoria. När de senare möts av en slump förstår hon snabbt att det är något mycket speciellt med den mannen och att hon måste ta reda på om hon för första gången i sitt liv träffat Honom, han som är ämnat att vända upp och ner på hennes liv.

Var lugn, allt är i sin ordning är Terese Marvelins debutroman, en historia i feel good-anda om kärlek, vänskap, svek, vardagsbekymmer och livskriser.
 

Klicka in er på Tereses hemsida där du kan vinna ett eget exemplar av boken, vinnaren får även namnge en karaktär i hennes nästkommande bok.

4 kommentarer:

 1. Har kikat lite på tävlingen! Hade varit häftigt att namnge en karaktär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vore det kul att ge namn åt en karaktär :)

   Radera
 2. Den verkar riktigt intressant och feelgood känns ju inte heller så fel. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja precis, med alla deckare jag läser så är feelgood aldrig fel :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.