söndag 24 augusti 2014

En smakbit på söndag - Erövraren

Snipp snapp slut så var semestern snart slut, imorgon börjar jag jobba igen efter tre veckors semester. Jag har haft en bra semester, tagit det lugnt, läst, umgåtts med syster och vänner.

Denna söndag bjuder jag på en smakbit från Erövraren skriven av Buthler & Öhrlund. Började på den igår och hoppas få läst en hel del under dagen innan jag tar mig ann alla förberedelser inför jobb imorgon.      
Smakbiten är från sidan, 127:

5 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten! Hoppas du få det bra på jobbet i veckan, känns alltid tufft efter semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är alltid en massa att ta tag i efter semester, vill inte ens tänka på min mailbox ;)

   Radera
 2. Tack för smakbiten. Jag är lite nyfiken på de här böckerna. Kan man läsa dem om han psykopaten och i vilka är det eller måste man läsa alla böcker om polisen Colt för att hänga med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan verkligen rekommendera dessa böcker. Jag personligen tycker att det är en fördel att läsa böckerna i kronologisk ordning. Man får lära känna karaktärerna riktigt ordentligt. Men vill man inte det så finns det i början av boken en mycket bra resumé som sammanfattar vad som har hänt i de tidigare böckerna om Silfverbielke.

   Radera
 3. Inte läst någon av dessa böcker. Tack för smakbiten

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.