tisdag 27 maj 2014

Ger upp på denna.

Det är inte ofta jag ger upp på en bok. Men idag hände det. Jag ger helt enkelt upp på Stockholm Octavo, tyvärr. Jag har verkligen försökt tråckla mig igenom den men det går inte, jag kommer ingenstans. Nu har jag läst ca 100 sidor och jag fattar inte alls vad det är jag har läst, jag är inte med i handlingen, språket flyter inte på alls. Nej jag lägger ner denna nu.

Detta var även en bok på min Boktolva, men den får jag helt enkelt byta ut till en annan bok nu, ska kolla lite i min bokhylla efter en annan bok som får ersätta denna till Boktolvan.


4 kommentarer:

 1. Så tråkigt, denna har jag sett fram emot. Klämde på den i bokhandeln idag faktiskt. Kanske ger den en chans så småningom så får vi se om jag tycker som du :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade med sett fram emot att läsa denna. Verkade riktigt bra. Men tyvärr blev det en besvikelse så jag orkar verkligen inte fortsätta läsa den. Jag kan inte ens återberätta vad det är jag har läst för det var så tråkigt. Synd på en bok som jag trodde hade potential.

   Radera
 2. Hade lite blandade känslor för denna. Ganska medelmåttig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag orkade verkligen inte fortsätta läsa den.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.