tisdag 22 oktober 2013

Att välja nästa bok

Hej på er. Hoppas ni alla mår bra :) Nu är jag tillbaka efter att ha haft en mini semester där jag har spenderat min tid på Kungliga tennishallen med en massa härlig tennis. Jag har inte läst så mycket under tennis veckan, så det kommer inte bli lika mycket böcker läsa som föregående månader. Men än är inte oktober slut så jag kommer hinna med en och annan bok till.

Igår slog jag äntligen till och skaffade mig en "bokskål" som jag sett några andra bokbloggare har. Jag stod och tittade på min bokhylla med alla olästa böcker, velade vilken bok jag skulle börja med, jag vill läsa dem alla såklart. Så nu har jag skrivit ner alla olästa böcker och kommer varje gång dra från skålen vilken min nästa bok ska bli (det är fler titlar än vad det ser ut att vara på bilden). På detta sätt får jag även mina hyllvärmare läst då de verkar förbli just hyllvärmare, men nu ska det ändras. Jag kommer givetvis att prioritera de böcker som är recensionsexemplar och har ett recensionsdatum, kommer att prioritera recensionsexemplar i allmänt.

6 kommentarer:

 1. Haha jag har testat det där men jag fuskar så hemskt, jag plockar upp en lapp och ser vad som står, känner inte för just den boken så jag lägger tillbaka den och tar en ny :P Sen brukar det ändå sluta med att jag tar upp en gammal bok och läser mina favoritdelar där istället! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är liiiiiite rädd för att jag ska fuska lite men jag ska försöka iallafall haha :)

   Radera
 2. Rolig idé som jag tror jag ska prova jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det :) Jag ska försöka iallafall och se om det blir lättare :)

   Radera
 3. Jag har också en sådan, det har fungerat superbra för mig, förutom en gång då jag fuskade och bytte lapp, men i det stora hela så fungerar det riktigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas verkligen att detta ska hjälpa mig att beta av en del böcker :) och så hoppas jag att jag kan hålla mig från att fuska ;)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.