lördag 17 augusti 2013

Tre på tre 2013

Pocketlover har sedan ett par år tillbaka en utmaning som kallas, Tre på tre. Det är en väldigt lätt utmaning. Man väljer tre böcker man ska läsa på tre månader, mellan 1 september till 30 november. Man väljer helt och hållet fritt vilka tre böcker man vill läsa. Det kan vara en trilogi, en författare med samma bokstav i förstanamnet/efternamnet/ hyllvärmare, ja vad som helst helt enkelt, man bestämmer helt och hållet själv helt enkelt.

I slutet av denna utmaning lottar Pocketlover ut en eller ett par bokrelaterade vinster. Var med du med :)
Klicka er in hos Pocketlover och anmäl er :)

Jag har nu äntligen bestämt mig för vilka tre böcker jag ska läsa. Jag kommer att läsa 3 x Cassandra Clare. Ska fortsätta på The Mortal Instruments serien. Ska läsa:
* City of Ashes (bok #2)
* City of Glass (bok #3)
* City of Fallen Angels (bok #4)

8 kommentarer:

 1. Jag är faktiskt jättesugen på att läsa den bokserien. Men det får bli någon gång senare. Inga böcker jag kommer köpa på mig dock. Skall låna dem på biblioteket!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade första boken så jag ser så mycket fram emot att fortsätta läsa denna serie :) ser så mycket fram emot filmen.

   Radera
 2. Jag kommer nog att vänta med de böckerna tills de kommer ut på svenska, blev inte helt fast av den första nämligen.. Men vi får väl se, dina recensioner kanske övertygar mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade första boken :) är så peppad på att få se filmen. Och nu när jag har resterande böckerna hemma är det perfekt att ta sig ann dem :)

   Radera
 3. Det låter som en bra plan! Ska också vara med o tänkte läsa om Hungerspelen fast denna gång på engelska :)

  SV: Jag köper till 99,9% mina böcker på Amazon.com. Någon/några har jag nog köpt på Adlibris också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är peppad på att fortsätta serien :) Hungerspelen läste jag på engelska, ser så mycket fram emot filmen Cathing fire :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.