söndag 7 juli 2019

Nytt i hyllan #125

Här kommer en salig blandning på nya böcker som har flyttat in här hemma. Det har trillat in en hel del nytt.

Den här härliga högen nedan på 14 böcker är helt och hållet min egen förtjänst. Jag har länge varit sugen på att läsa Mari Jungstedt men det har inte blivit av. Adlibris hade hela hennes serie i pocket nedsatta så man kan säga att jag slog till riktigt ordentligt och klickade hem alla böcker. Snygga är de verkligen då de gjort om omslagen på dem.


Även den denna hög nedan är jag helt och hållet själv skyldig till. Bokus hade erbjudande "4 för 3". Jag var som ni ser inte så svårövertalad.


Louise Bäckelin förlag skickade mig Alla känner apan samt En man att lita på. Stort tack för dem och stort tack till Varg Gyllander som tog sig tiden att signera boken, ser fram emot att läsa.




Författaren Florence Wetzel kontaktede mig och frågade om jag ville läsa hennes bok. Låter verkligen som en bok i min smak och det var ett tag sedan jag läste på engelska, trots att olästa engelska böcker här hemma i hyllan. Stort tack Florence.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.