onsdag 10 juli 2019

Inte utan dig av Harlan Coben

Titel: Inte utan dig
Författare: Harlan Coben
Förlag: Bookmark Förlag
ISBN: 978-91-8885-900-6
Original titel: Don´t let go 
Språk: Svenska
Antal sidor: 330
Finns hos: Adlibris / Bokus
************************************************************************************
Handling: Femton är har gått sedan förortspolisen Napoleon "Nap" Dumas fick meddelandet att hans bror Leo och dennes flickvän Diana dött i vad som antogs vara ett självmord eller en olyckshändelse. Samma natt försvann även Naps tjej Maura utan förklaring. 

Under alla år har Nap aldrig slutat leta efter sanningen. Och när Mauras fingeravtryck dyker upp i en misstänkt mördares hyrbil kommer Nap allt närmare svaren: om den kvinna han älskade, de barndomsvänner han trodde att han kände och Leos och Dianas tragiska dödsfall. 

(Goodreads.com)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mina tankar: Jag har läst ca 2-3 böcker av Harlan Coben, han har ju skrivit ett gäng böcker."Inte utan dig" är kanske inte den mest spännande bok jag läst men en helt ok bok som man snabbt läser ut eftersom det mer eller mindre är en bladvändare.

Handlingen är fartfylld, ganska oförutsägbar med en hel del oväntade tvistar. Flera gånger trodde jag att jag visste hur det låg till och hur det skulle sluta men inget blev riktigt som jag trodde. Jag fastnade inte riktigt för huvudkaraktären Nap, vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag inte fastnade för honom men han lämnade helt enkelt inget intryck på mig.

Det här är en helt ok bok att sjunka ner under en dag men inget som lämnar några bestående intryck. Jag kommer absolut att läsa något mer av honom.

Betyg: 3 av 5

Denna bok var ett recensionsexemplar från Bookmark Förlag, tack för den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.