tisdag 25 december 2018

Jag är fotboll av Zlatan Ibrahimovic & Mats Olsson

Titel: Jag är fotboll
Författare: Zlatan Ibrahimovic & Mats Olsson
Förlag: Bonnier Fakta
ISBN: 978-91-7424-581-3 
Språk: Svenska
Finns hos: Adlibris / Bokus
***********************************************************************************
Handling: Jag är fotboll är en bilddriven självbiografisk bok om Sveriges störst fotbollsstjärna genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. Här får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till hans nuvarande klubb LA Galaxy. 

I boken berättar Zlatan med egna ord om hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för paris PSG och hur han tog sig an den svåra knäskadan i Manchester United. Men också om målen, segrarna och känslan av att alltid behöva vara bättre för att bli accepterad som svensk. 

(Goodreads.com)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle köpa denna bok. Jag älskar Zlatan, älskade hans förra bok "Jag är Zlatan Ibrahimovic". Denna var jag lite tveksam till om jag skulle köpa då jag kände att jag inte var så jättesugen på att läsa en massa fakta om hans fotbollskarriär hur imponerande den än är. Så var jag och syster på Adlibris fysiska bokhandel och jag började bläddra i den, det slutade med att den fick följa med hem helt enkelt.

Boken innehåller massa bilder från hans karriär, en hel del intervjuer med tränare, spelare och vänner. Det är en rad imponerande samling fotbollsikoner som är samlade i denna bok och pratar om Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare.

En perfekt present till en Zlatan tokig sambo/make/pojkvän eller att helt enkelt läsa själv, den gör sig snygg som coffee table book.

Betyg: 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.