torsdag 16 augusti 2018

För evigt av Anna Todd

Titel: För evigt
Författare: Anna Todd
Förlag: Norstedts
ISBN: 978-91-1306-931-9
Original titel: After ever happy
Serie: After #4
Språk: Svenska
Antal sidor: 540
Finns hos: Adlibris / Bokus
************************************************************************************
Handling: Tessa och Hardin har trots alla motgångar fått det att funka mellan dem. Men kommer deras förhållande ändå att krascha till slut? 

De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott. Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till?

(Goodreads.com)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Äntligen är denna serie som gett mig så mycket frustration utläst. Samtliga böcker har redan fått flytta här hemifrån för jag vill aldrig mera se dem än mindre tänkta på dem. Varför jag har läst en serie jag ogillar så mycket undrar ni säkert. Ja det måste vara något fel på mig helt enkelt och så hatar jag att inte avsluta en serie jag påbörjat. Så det är tur att detta var sista delen i denna serie.

De här böckerna har varit på tok för långa, jag fattar inte hur författaren har lyckats klämma ut så många sidor för i stort sett ingen handling alls. Det är bara drama, drama, drama och mer drama. Hardin och Tessa bråkar, Hardin och Tessa gör slut, Hardin och Tessa har sex och så börjar det om från början, som sagt i stort sett ingen handling. Visst är den lättläst men jag stör mig då och då på språket eftersom det är mycket upprepningar.

Slutet känns väldigt korthugget och upplägget kändes lite lustigt. Man visste såklart när hur det i stort sett skulle sluta så det kom inte som någon överraskning. Både Hardin och Tessa är personer och karaktärer som jag känt stor irritation för, ingen av dem är vidare charmig. Hardin har jag ju hela tiden sagt är en fullbordad psykopat och Tessa är inte så vidare charmig hon själv heller som väljer att hela tiden förlåta en sådan person, det är inte det minsta synd om henne.

Betyg: 2 av 5

2 kommentarer:

  1. Skönt att du är klar med serien ;) Bra jobbat! Jag gav upp efter första boken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag ändå hade köpt hela serien på en gång så ville jag visst läsa den ;) tro mig du missade absolut ingenting

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.