måndag 16 juli 2018

Guessing game av EL Dezmin

Titel: Guessing game
Författare: EL Dezmin
Förlag: DareMe Publishing
ISBN: 978-91-9838-811-4
Språk: Svenska
Antal sidor: 289
Finns hos: Adlibris / Bokus

***************************************************************************
Handling: Trots att Jack gått vidare med sitt liv efter hans och Shadias vägar skildes åt, fortsätter hon att skicka honom sms. Samtidigt sker en spektakulär kupp i Sundsvall där tjuvarna kommer över ett parti oslipade diamaner till ett värde av åtta miljoner kronor. 

När sms:en börjar indikera att Shadia var med på stöten, beslutar sig Jack för att åka ner till Sundsvall och en gång för alla ställa henne mot väggen. Men för att ha en chans att alls komma nära den kriminella världen, tar han med sig någon som känner den väl. Sms:en blir allt mer hotfulla och kvar i Lycksele finns Jacks nuvarande sambo, Caroline. Försent inser han att hans resa inte bara försatt honom, utan även hans närmaste i livsfara. 

(Goodreads.com)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag älskade Wicked Game, första delen i denna duologi, läste den förra året. Det var en av förra årets bästa böcker. Så jag blev så glad när fortsättningen dök upp hemma i brevlådan.

Guessing game kommer inte riktigt upp till samma nivå som Wicked game gjorde men den är inte långt ifrån. Det är fortfarande en välskriven, spännande och intressant psykologisk thriller.

I den här boken hade jag lite svårt för Jack. Han känns liksom något överlägsen alla andra, som om han är bättre än alla andra. Och jag förstår inte heller hans besatthet av Shadia. Men det är väl så ibland har man svårt att släppa vissa saker.

När jag började läsa märkte jag att jag hade glömt en del av förra boken, minns att jag älskade den. Men när jag sen kom in i boken var det inga problem att minnas. Det var inte så svårt att lista ut den här biten med stalkern.

Betyg: 4 av 5

Denna bok var ett recensionsexemplar från DareMe Publishing, tack för den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.