lördag 20 januari 2018

När vi föll av Anna Todd

Titel: När vi föll
Författare: Anna Todd
Förlag: Norstedts
ISBN: 978-91-1306-504-5
Original titel: After we fell
Serie: After #3
Språk: Svenska
Antal sidor: 887
Finns hos: Adlibris / Bokus

Läst i december 2017. Ligger lite efter med recensionerna. 

***************************************************************************************************************************
Handling: Tessa har allt att förlora. Hardin har inget att förlora...utom henne. Efter en kaotisk början på förhållandet var de på väg att få saker och ting att fungera. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvängningar plågade henne, men hon ville ändå tro på deras relation och på Hardin. 

Men är han verkligen den djupa, omtänksamme kille Tessa föll så hårt för? Eller var allt ett spel och han egentligen någon annan? Hon önskar att hon kunde lämna honom. Men det är inte så lätt. 

Hardin vet att han gjorde ett misstag, kanske det största. Han kommer inte att ge upp så lätt. Men kan han förändras? Kommer han att förändras - för kärleken? 

Tredje delen i Anna Todds framgångsrika serie After. 

(Goodreads.com)  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Min första tanke när jag plockade upp denna bok var herregud ska detta drama fortsätta i 887 sidor, 887 sidor!!! Fatta att författaren lyckas klämma ut så mycket drama. För ohhh ja då dramat fortsätter.

Detta är en otroligt frustrerande bok. Boken är som sagt 887 sidor men det händer inte mycket mer än att Tessa och Hardin bråkar, försonas och har sex och så tillbaka från början, bråkar, försonas, sex och så igen och igen och igen, det är bara för mycket och för tradigt.

Förra boken slutade med en cliffhanger som tar vid på direkten där denna bok börjar. Jag var inte ett dugg intresserad av Tessa och hennes pappa, jag fann det inte så jätteintressant faktiskt. Jag förstår att en förälder är en förälder men att bara sådär släppa in någon i sitt liv som dessutom visade klart och tydlig att den inte tänker ändra på sin livsstil. Naiva Tessa i ett nötskal.

Tessa och Hardin är precis lika frustrerande som vanligt. Hardin är precis lika mycket skitstövel som vanligt, omogen, självisk, svartsjuk och psykopat. De där humörsvängningarna är inte att leka med. Det finns absolut ingenting charmigt med honom överhuvud taget. Tessa är inte mycket bättre själv och jag börjar nog tycka att det är rätt åt henne som hela tiden väljer att förlåta honom.

Som jag hela tiden sagt språket flyter på och trots sin storlek går det snabbt att läsa, men det är tradigt och jobbigt att hela tiden läsa samma sak. Denna bok slutade också med en cliffhanger så ja det blir att skaffa den sista och avslutande boken eftersom jag hatar att inte avsluta en serie. När sista boken är utläst ska dessa böcker få flytta hemifrån mig, jag vill aldrig mera se dem eller ens tänka på dem.

Betyg: 2 av 5

Böcker jag läst av Anna Todd: 
När vi möttes
När vi tvekande

6 kommentarer:

 1. Haha... Jag köpte alla böcker, läste första, blev förbannad och gjorde mig av med hela serien. Nu försöker jag glömma😁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde egentligen ha gjort samma sak ;)

   Radera
 2. Att du orkar läsa en serie som du redan visste efter första delen att det egentligen inte var något för dig. Jag skulle aldrig orka det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte tre delar på bokrean så ja de blev helt enkelt lästa. Alla är vi olika :)

   Radera
 3. Fantastiskt att du kämpar på :D Dessa böcker var sånt trams, man kan undra om många unga tjejer förstår hur snedvriden deras relation är. Hur de blev så populära vet jag inte, någon måste ju gilla dem iaf? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag vet inte vad som är fel på mig haha

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.