lördag 16 september 2017

Helgfrågan v. 37

Dags för helgfrågan hos Mia 

Veckans fråga lyder: Vad gillar du för bokligt event?
Den största måste ju vara Bokmässan. Jag har aldrig varit på den trots att jag har varit på väg flera gånger, men det har inte blivit av. Det kommer inte bli av i år heller, tyvärr. Jag vill hemskt gärna besöka Bokmässan och få uppleva den. Men iom mina panikattacker som jag lider av bla i stora folkmassor så känner jag att det går helt enkelt inte. Jag får panik bara av tanken på hur mycket folk det är där. Med mina panikattacker skulle det inte sluta bra helt enkelt. Det är jättetråkigt att det ska stoppa mig för att besöka ett event som jag hemskt gärna vill besöka men det går helt enkelt inte. Jag har tagit tag i mina panikattacker och ångest med hjälp av en psykolog/tearapeut men jag är inte där än att jag kan slappna av och besöka ett så stort event. Men förhoppningsvis ska även jag kunna besöka mässan. 

Andra bokliga event har jag faktiskt inte heller besökt. Har väl ibland tänkt att jag ska gå på någon boksignering men det har heller inte blivit av. 

Bonusfråga: Om du skulle sadla om, ja inte hästen utan jobb. Vilket yrke skulle du välja?
Jag trivs jättemycket på mitt jobb och det jag gör nu, arbetar på bokningsavdelningen på Sveriges bästa hotell :) där trivs jag och ingen dag är den andra lik. Om jag skulle sadla om vet jag faktiskt inte vad det skulle vara.

6 kommentarer:

 1. Starkt att outa sig själv som du gör. Jag förstår dig dessutom hur väl som helst, och hoppas verkligen att du någon gång kommer känna dig så lugn och trygg att du kan göra allt du vill <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla <3 det är superjobbigt men så skönt att jag går och får hjälp med dem, små steg framåt men så småningom hoppas jag kunna vistas i den typ av miljö.

   Radera
 2. Gott att man trivs med sitt jobb. Hoppas du kommer tillrätta med panikattackerna. Jag var på KBT för min blod och sprutfobi och det är bra mycket bättre idag. Eftersom jag tar prover varann veckan hade de inte varit så kul annars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen a och o att trivas på sitt jobb :) Åh vad skönt att du tog tag i det och att det har blivit lättare för dig nu.

   Radera
 3. Panikattacker är inte kul och jag förstår verkligen att du undviker de situationer som orsakar dem. Om du någon gång skulle känna dig stark nog att gå på Bokmässan så är det bättre att gå på, till exempel, torsdagen eller fredagen. Då är det inte ens hälften så mycket folk. Känns det som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch det är verkligen inte kul med panikattacker, så det blir till att undvika situationer som orsakar dem. Men skönt att jag tagit tag i det och går och får hjälp för dem för de började verkligen inverka ordentligt på mitt liv. Tusen tack för tipset. Någon dag ska jag förhoppningsvis komma iväg på Bokmässan.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.