måndag 15 maj 2017

Ny dator, me happy.


Jag har äntligen blivit med ny dator. Mina vänner detta är vad man skulle kunna kalla materiel lycka :) Jag har använt PC hela mitt liv men varit sugen på en Mac väldigt länge, min pc sjöng verkligen på sin sista vers om man säger, den gick så himla trögt. Men äntligen har min Mac kommit, det blev en MacBook Air och jag kunde inte vara mer än nöjd med den.

Jag håller fortfarande på att lära mig den, men jag kunde inte vara mer än nöjd med mitt köp, älskar den här datorn så himla mycket. Och den är ju så himla lätt och smidig. Nu ska jag bara hitta ett lätthanterligt bild redigeringsprogram. Om ni har några tips så hojta gärna till. Jag gör ju inga större grejer utan beskär och ändrar storlek här till mina bilder till bloggen.

Så äntligen kan jag se till att uppdatera här ordentligt, har ett par recensioner att skriva av böcker jag läst denna månad, så jag har att göra med bloggen.

8 kommentarer:

 1. Jag har också en MacBook Air och är supernöjd! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar den :) Så himla smidig :)

   Radera
 2. Så kul! Vill också bli med laptop, förhoppningsvis inom en snar framtid... Men min tur kommer väl ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis till inköpet! Kan tipsa om Fotor, enkelt men väldigt användbart för enklare bildredigering :) annars funkar även Pixlr Editor, som är en bildredigerare online.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket för tipset, stort tack :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.