onsdag 10 maj 2017

Halloj på er

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen här de senaste dagarna och veckan. Det har varit lite väl mycket på jobbet ett tag nu, så jag har varit helt slut efter mina arbetsdagar.

Min laptop börjar även sjunga på sin sista vers kan jag tala om. Håller på att bli galen, har en HP laptop som jag nu haft ett bra tag. Och den krånglar något så förbannat. Men en ny är på väg hem till mig, hoppas jag får den imorgon men senast fredag. Beställde den i måndags. Jag är så uppspelt över den haha, ni ska få se sen när den kommer :)

Annars så är våren inte alls på ingång här i huvudstaden. Jag är inget fan av värme och sol, men snö 10 maj är lite väl tom för mig.

2 kommentarer:

  1. Skit väder i hela landet!! :( Man går som bara och väntar på bättre väder!Hoppas din dator kommer idag, krångliga datorer är bland det värsta som finns :/

    SvaraRadera
  2. Seriöst skitväder som är nu, igår tror jag vi upplevde alla årstider på en och samma gång. Hatar datorer som krånglar, man blir så frustrerad, ville nästan drämma iväg min i väggen igår kväll.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.