torsdag 29 december 2016

Done and done

Jag har klarat av årets mål att läsa 100 böcker i år. Blev klar med denna utmaning här om dagen då jag läste ut bok nr 100. Jag har inte läst något de senaste dagarna faktisk. Har sett en del filmer och tv-serier. Det är inte så att jag har tappat läslusten utan mer att jag kände att jag klarat av mitt mål och ville se lite tv nu under ledigheten så tar jag tag i läsningen igen efter årsskiftet.

Jag har totalt läst 36 232 sidor i år, wow kände jag spontant.

Hur har det gått för er med denna utmaning?

6 kommentarer:

 1. Grattis! Det är kul att se tillbaka hur mycket man faktiskt har läst. Jag kommer också att klara läsmålet alldeles lagomt tajmat ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Ja precis det är alltid kul att gå tillbaka lite och se hur det har gått :) Och grattis till dig med :)

   Radera
 2. 100 böcker är helt fantastiskt! Jag lyckades med det förra året, men jag sätter alltid mitt mål väldigt lågt, skulle bli sönderstressad av ett högre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar :) Jag kommer kanske sänka det något nästa år eller så behåller jag 100 böcker, vi får se. Det får ju liksom inte bli en stress :)

   Radera
 3. Helt fantastiskt! Jag önskar att jag hann läsa så mycket, men dels läser jag väldigt långsamt, dels blir det ofta bortprioriterat. Härligt att ge sig själv tillåtelse att läsa - t.o.m. göra det till ett mål i sig. Kanske själv ska sätta ett försiktigt mål för 2017 vad gäller läsningen.

  Och Björnstad ... Bästa boken 2016 också för mig, även om jag alltså bara läst ett försvinnande antal böcker jämfört med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Jag prioriterar läsningen väldigt mycket faktiskt, ser inte på tv på vardagar så mycket tex. Läsning är en njutning för mig så jag tar mig tiden. Sedan bor jag själv också så det finns ingen annan att ta hänsyn till.

   Björnstad kommer jag komma ihåg så himla länge, verkligen en makalös bok :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.