tisdag 15 november 2016

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 46

Veckans bokbloggsfråga lyderHur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du visste redan när du började blogga?

Jag startade min blogg i januari 2013, bästa beslutet någonsin. Jag hade en annan blogg innan jag startade denna där jag bloggade om min vardag osv. Efter ett par år tappade jag inspirationen till den bloggen så jag stängde ner den. Jag hade länge velat starta en bokblogg där jag kunde fokusera på mitt största intresse och 2013 startade jag denna blogg. Tycker så mycket om denna blogg och denna underbara bokbloggsvärld. Jag blev så inspirerad av andra bokbloggar som jag hade följt ett tag. Här kan jag prata om böcker med likasinnade. 

Jag kan inte säga att jag ångrar något, den här bloggen har gett mig så mycket. Ett par tips till nya bokbloggare skulle vara att se till att läsa andras bloggar och kommentera, så att man får upp ögonen för en. Inget spammande det tror jag inte uppskattas i någon blogg oavsett vad man bloggar om utan mer ett avtryck att man finns. Instagram till bloggen är ett bra tillägg och sen att delta i olika aktiviteter så som bokbloggsfrågan, tematrio osv. 

8 kommentarer:

 1. Bokbloggsvärlden är en härlig plats! :)

  SvaraRadera
 2. Jag började också bokblogga januari 2013, visst är det kul! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla roligt denna underbara bokbloggsvärld :)

   Radera
 3. Bokbloggandet är som en alldeles egen underbar värld :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.