söndag 23 oktober 2016

And I am done :)

Jag är helt slut efter denna helg haha. Vi målade om mitt vardagsrum igår och det blev så snyggt, jag är såååå nöjd. Jag har haft min tv på en tv-möbel men vi ska sätta upp den. Vi saknade en borr igår eftersom väggen är så himla tjock. Så TV:n får vi upp på kommande helg istället när vi införskaffat den borr vi behöver. Så himla tacksam mot min vän som hjälpt mig.

Dagen idag har gått åt att ställa tillbaka allt i vardagsrummet speciellt alla mina böcker. Det är ju inte lite om man säger. Trodde inte jag skulle få upp alla eftersom jag sorterar alla mina böcker efter författarens efternamn. Men jag var i ett flow så alla böcker är nu tillbaka i bokhyllorna, så himla nöjd.

Den sista hyllan, till höger är med alla mina olästa böcker och resten är lästa. Älskar att titta på mina bokhyllor :)


10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket :) Väldigt nöjd med dem :)

   Radera
 2. Wow, snyggt! Förstår att man bara kan stå och titta på alla böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Är riktigt nöjd :)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack så mycket, är verkligen nöjd :)

   Radera
 4. Det känns lite som att vara hemma när jag kikar i dina bokhyllor, har också min(har även en i sovrummet) olästa bokhylla längst till höger, har sorterat på samma sätt. älskar att kika i mina hyllor och känner igen så många ryggar från min bokhylla fast i din. Dock så snyggt med mörka bokhyllor, mina var tänkt skulle vara grå, sen slutade ikea med gråa så då blev det vita :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart att du känner dig som hemma genom att titta på mina bokhyllor. Jag älskar att sortera på detta sätt, älskar att inbundna blandas med pocket osv. Sen när det är fullt där vet jag inte riktigt hur jag gör. kanske får plats med någon bokhylla i sovrummet.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.