torsdag 4 augusti 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 31

Jag kom hem igår från Skåne där jag spenderade ett par dagar. Var så härligt att få komma bort från storstaden ett par dagar. Jag har 1,5 vecka kvar på min semester, skönt.

Veckans bokbloggsfråga lyderHanden på hjärtat nu: hur ser det ut med dina hyllvärmare? Har du många olästa böcker i din bokhylla som du har dåligt samvete över, eller tillhör du de som faktiskt hinner läsa i samma takt som nytillskotten dyker upp i bokhyllorna? 

Jag har väl inte direkt dåligt samvete över någon av mina olästa böcker, jag vill läsa dem alla. Det jag däremot kan känna ibland det är lite stress över dem, speciellt eftersom hela tiden att-läsa-listan byggs på med nya böcker. 

Jag har ca 90 st olästa böcker i min olästa bokhylla. Jag har blivit väldigt restriktiv med att be om samt ta emot recensionsexemplar. Jag blev så himla stressad över det så nu är jag väldigt restriktiv och tar inte emot eller ber om rec-ex på samma sätt längre. 

10 kommentarer:

 1. Jag har också bestämt att inte ta emot eller be om så många recex. De har samlats på hög för mig på senare tid och det känns inte bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så jag känner, blev så stressad över det.

   Radera
 2. Hit kommer det inte heller så många rec.ex för tillfället, försöker hinna ikapp lite och läsa de böcker jag redan har här hemma... Men då koommer ju det ju pocket erbjudanden med nyutkomna böcker som man verkligen vill läsa, så trillar man dit lite igen! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis samma här. Försöker komma ikapp med de böcker som jag har här hemma. Och ett och annat bokköp har det ju blivit ;)

   Radera
 3. Mitt stora problem är nog inte recensionsexemplaren, de brukar inte vara så många, men jag kan ju bara inte låta bli att köpa böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan visst inte heller låta bli att inte klicka hem böcker ;)

   Radera
 4. Oj, 90! Det är många det. Då förstår jag absolut att du inte är så sugen på recensionexemplar längre. Vore ju tråkigt om läsningen blev ett tvång i stället för nöje.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en del det ;) ja precis jag kände ett tag där att läsning blev ett måste och det är inte roligt för så ska det ju inte vara.

   Radera
 5. Jag har inte heller dåligt samvete över de böcker jag köper. Fast listan över böcker man vill läsa och köpa har verkligen vuxit explosionsartat sedan man började bokblogga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis man ska inte ha dåligt samvete över de ;) oh ja då samma här har blivit fler köp sedan jag började bokblogga ;)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.