tisdag 10 maj 2016

Läsa och vila

Hej vänner. Hoppas ni mår bra i värmen. Här i huvudstaden gasar solen (ogillas, jag är inget stort fan av värme) men man får väl glädjas åt dem som gillar det. Det är Eurovision yra över hela stan med diverse aktiviteter i bla Kungsträdgården.

Jag ska inte skriva ett sånt inlägg om att jag ska bättra mig med både inlägg samt att besöka era bloggar och lämna kommentarer. Den sista tiden har varit jobbig för mig på det personliga planet. Jag är sedan ett par år tillbaka sjuk i diverse grejer, så jag har sedan ett par år tillbaka varit sjukskriven 25% och arbetar 75%. Jag har börjat må sämre och sämre emellanåt, min läkare ville sjukskriva mig med 50% från förra veckan, men jag känner nog att jag klarar av att jobba 75% ändå fast jag sitter och pinas emellanåt.

Jag har inte glömt er men orken att sitta vid datorn många timmar finns inte då jag gör det på mitt jobb. Jag tittar in hos er titt som tätt men är otroligt dålig på att kommentera, ber verkligen om ursäkt för det. Orken är helt enkelt inte det den brukade vara. Men jag hoppas komma igen så småningom.

8 kommentarer:

 1. Ta hand om dig!! vi finns kvar! :)

  SvaraRadera
 2. Vi förstår helt och hållet, ta den tid du behöver! Hoppas du mår bättre snart :) <3

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår bättre snart! Kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du mår bättre snart och att du hittar en lösning med sjukskrivningen som fungerar för dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.