tisdag 1 mars 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 9

Veckans bokbloggsfråga lyder: Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa hos de bloggar du följer (recensioner, svar på utmaningar, listor, fakta, boknyheter, personliga inlägg, temainlägg eller vad nu kan vara)? Och vilken typ av blogginlägg tycker du själv är roligast att skriva? 

Rent generellt skulle jag säga att jag gillar att läsa alla typ av inlägg. Recensioner är trevligt att läsa, så jag får ett hum om vad personen tycker om en bok som jag kanske är intresserad av att läsa. 
När folk visar upp sina nya böcker är också alltid kul att se. Vem tycker inte om att titta på nyinköpta högar böcker. Överlag skulle jag säga att jag gillar de flesta inlägga som de bokbloggar jag har följer skriver. 

De inlägg jag själv skriver i min blogg är roliga och trevliga att skriva de med, jag försöker variera mina inlägg med lite allt möjligt som har med böcker att göra. 

16 kommentarer:

 1. Håller med dig, bokhögar är så fint att se :)

  SvaraRadera
 2. Visst är nya böcker alltid kul att se :)

  SvaraRadera
 3. Bokhögar kan jag nog aldrig få nog av :)

  SvaraRadera
 4. Ja, du bokhögar är härliga! :)

  SvaraRadera
 5. Jag har slutat att visa nyinförskaffade böcker. Det skulle inte handla om någonting annat på min blogg annars :P

  SvaraRadera
 6. Bokhögarna här ju att man inte tycker att man är så ensam i sin besatthet :-)

  SvaraRadera
 7. Haha tänk att bokhögar är så intressanta att se på :P folk måste tro vi är helt knäppa om de insåg hur mycket vi gillar att titta på andra bokhögar. haha. Jag tycker dock det är svårt att variera på bloggen... men försöker läsa mer det jag älskar att läsa och köpa på mig mindre böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem gillar inte att titta på bokhögar liksom :) Ja ibland är det inte lätt att komma på inlägg eller att variera dem snarare.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.