fredag 18 mars 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 11

Veckans bokbloggsfråga lyder: Den här veckan är jag intresserad av dig som person bakom bloggen. Vad jobbar du med eller pluggar du till? Är böcker, läsande och skrivande en del av din jobbvardag också, eller är det bara ett fritidsintresse? Trivs du med ditt jobb eller drömmer du om att jobba med något helt annat, i så fall vad?

Jag jobbar på bokningsavdelning på Sveriges bästa hotell :) Jag har jobbat här i väldigt många år, jag började mitt sista år på gymnasiet, då arbetade jag extra under helger och efter skolan. Då arbetade jag på housekeeping, när jag hade gått ut gymnasiet jobbade jag heltid ett par år på den avdelningen. Sedan gick jag ner till fronten och arbetade i växeln, efter växeln blev det receptionen ett tag och sedan ett par år har jag varit på bokningen. Här trivs jag väldigt bra, det är en otroligt spännande arbetsplats men många spännande och roliga möten med människor från världens alla hörn. Att jobba på bokningen med kontorstider passar mig bra efter allt shiftjobb i receptionen med tanke på min sjukdomsbild som jag har haft de senaste åren. 

Jag trivs som sagt väldigt bra på mitt jobb och i den här branschen så jag kan inte se mig själv göra något annat, men man vet aldrig vad framtiden utvisar. Så att läsa har alltid varit ett fritidsintresse för mig. 

6 kommentarer:

  1. Läsning är också ett fritidsintresse för mig. Vad kul att få jobb direkt efter skolan!

    SvaraRadera
  2. Vilken tur du haft som hittat ett jobb som du trivs med!

    SvaraRadera
  3. Huvudsaken är att man trivs med sitt jobb, man spenderar ändå en hel del tid där :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.