onsdag 30 mars 2016

Nytt i hyllan #65 - Mars

Jo men det här med att jag skulle försöka hålla mig från att köpa så mycket böcker detta år har jag inte riktigt lyckats hålla, vem försöker jag lura liksom.

De här tre köpte jag på bokrean. Akademibokhandeln hade något erbjudande om 20% på rea-priset, så ja jag slog till.


Carin Gerhardsens serie har jag i pocket så jag har väntat på att sista delen ska komma i pocket och det har den nu gjort. Sen ser ni att det slank ner ett par till som jag velat läsa ett bra tag. Anna Laestadius Larssons böcker har jag varit väldigt sugen på att läsa, än har det inte blivit av trots att jag nu har alla i den serien. Men nu ska det äntligen bli av, hon är även en av författarna till årets boktolva.

10 kommentarer:

 1. Härligt med lite nya böcker, speciellt när det är billigare! Kvinnan på tåget har jag varit lite intresserad, ska bli roligt att veta vad du tycker om den sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nöjd :) Ja den boken har jag hört så mycket gott om, så den ser jag fram emot att läsa :)

   Radera
 2. Bra med bokrea när man kan köpa på sig lite böcker man längtat efter :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också väntat på att sista delen i Gerhardsens serie ska komma ut i pocket. Men nu får jag allvarligt talat inte köpa fler böcker, måste vänta på pocketrean i sommar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jisses jag har förträngt pocketrean i sommar haha :)

   Radera
 4. Fina nya böcker som har hittat hem till dig. De jag har läst har alla varit bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa dem alla :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.