måndag 15 februari 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 7

Veckans bokbloggsfråga lyder: Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek? Och ni som inte brukar besöka biblioteket särskilt ofta, varför inte?

Hur fruktansvärt det än låter använder jag mig inte av biblioteket alls. Jag gjorde det väldigt mycket när jag var yngre, jag bokstavligen släpade hem böcker i stort sett varje/varannan vecka. Men när jag sedan började tjäna egna pengar började jag köpa böcker allt oftare. Dels för att jag vill äga mina böcker och för att jag dels lider av lätt bacillskräck. Det är helt fantastiskt att biblioteket finns det tycker jag verkligen men med min bacillskräck är jag och biblioteket inte en bra kombination
Lite luddigt svar kanske denna vecka :)

9 kommentarer:

 1. Jag lånar väldigt ofta böcker, men nu när jag har fast inkomst så kan det nog hända att man börjar köpa lite fler böcker :) Men det blir nog mest att man köper böcker som man verkligen vill ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju så när man har fast inkomst så köper man nog mera, man vill ju inte lämna tillbaka dem :)

   Radera
 2. Som bibliotekarie blir jag ju lite ledsen i hjärtat nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår verkligen det och jag känner mig superhemsk som ens skriver det rätt ut såhär. Men ni gör ett toppenjobb, verkligen :)

   Radera
 3. Jag utnyttjar inte heller biblioteken men det är för vårat är ganska dåligt.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också att äga mina böcker. Det känns härligt att ha sitt egna bibliotek hemma :)

  SvaraRadera
 5. Visst vill man äga sina böcker och det är ju så mycket lättare att välja nästa bok att läsa när man inte behöver lämna tillbaka böckerna vid ett fast datum.

  SvaraRadera
 6. Jag vill också gärna äga mina böcker, även om jag älskar biblioteken :)

  SvaraRadera
 7. Jag har också lite svårt för böcker som har varit i många människors händer...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.