tisdag 2 februari 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 5


Veckans bokbloggsfråga lyder: Är du med i någon bokcirkel, antingen på nätet eller "i verkliga livet"?

Jag är faktiskt inte det varken på nätet eller i verkliga livet. Det skulle vara roligt att vara med i verkliga livet faktiskt, träffas ett gäng kanske äta en bit mat och diskutera en bok eller flera. Det har helt enkelt inte blivit av, dels för att jag känt att tiden inte funnits och sedan är det ju detta med att hitta ett gäng likasinnade :)
Bloggen känns ju lite som ett bokcirkel, beroende på hur man ser det. Vi diskuterar och pratar böcker i vår egen blogg och genom att besöka andra bokbloggar.

14 kommentarer:

 1. Jag är inte heller med i någon, men jag är inte ens lockad av bokcirklar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle tycka det vore lite mysigt att ses ett gäng ibland :)

   Radera
 2. Jag skulle också vilja ha en bokcirkel. Kruxet är ju att hitta några som också vill vara med och inte bor så långt bort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis det är ju så. Mina vänner är inte lika boktokiga så där föll det ganska snabbt :)

   Radera
 3. Jag skulle också vilja vara med i en fysisk bokcirkel, det verkar vara så himla Trevligt på något sätt. Jag kanske har en lite romantiserande bild av det också, jag vet inte. Men det stämmer ju att bokbloggarna är lite som en bokcirkel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, jag håller med dig. Det verkar så mysigt att ses ett gäng, äta nåt gott och bara prata och prata :)

   Radera
 4. Jag hade kunnat tänkt mig en väldigt opretentiös bokcirkel i verkliga livet. Biblioteket har här i stan, men jag är rädd att den kanske blir för... ja, märkvärdig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att biblioteket har en bokcirkel har jag inte alls tänkt på, smart :) Men tror inte heller det skulle vara något för mig :)

   Radera
 5. Lockas också av den där bilden att äta något litet och prata om en bok :) Sen så är ju faktiskt bloggen en sorts bokcirkel där diskussion ibland kan uppstå!

  SvaraRadera
 6. Det där med att hitta likasinnade i närheten är inte alltid så lätt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte det alla gånger tyvärr

   Radera
 7. IRL är nog i alla fall det bästa sättet :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.