fredag 6 november 2015

Helgens läsning

Hoppas ni haft en fin vecka. Här har det i vanligt ordning varit full fart på jobbet. Efter jobbet idag har jag varit över hos mina föräldrar och skruvat ihop en möbel till dem som de ska ha i badrummet. Pappa är relativt nyopererad så det är klart man ställer upp och samtidigt få umgås med de två :) Imorgon blir det en sväng till Ikea med mamma. Jag vägrar egentligen Ikea på helger eftersom det är så mycket folk där på just helger. Men jag får offra mig imorgon helt enkelt, lite småplock som jag behöver och mamma vill gärna ha sällskap.

Det är nedan bok jag läser i helgen, började på den igår och den är riktigt bra kan jag meddela. När den väl är utläst får vi se vad det blir för bok sen.

Hoppas ni får en riktigt trevlig helg :)

6 kommentarer:

 1. Har kikat på den boken. Visst ingår den i en serie?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men jag tror att detta är en serie faktiskt.

   Radera
 2. Ikea är alltid trevligt tycker jag, men det kan ju vara fullt med folk, tur att det inte är löningshelg iaf! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också Ikea men just helger är det så himla mycket människor där, ogillas ;) men som sagt kunde ha varit löningshelg ;)

   Radera
 3. Åh Änglafall hoppas jag att jag får hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna att du får hem den :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.