tisdag 30 juni 2015

Sammanfattning: Juni

JUNI:
59. Harry Potter and the Half-Blood Prince av J.K Rowling (omläsning)
58. Smoke av Ellen Hopkins
57. Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson 
56. The scorch trials av James Dashner (The Maze Runner #2)
55. Betvingade av Simona Ahrnstedt
54. The second part of King Henry the VI av William Shakespeare
53. Sex, droger & en DJ av Isabel Adrian
52. Mellan fyra ögon av Denise Rudberg
51. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald
50. Nemesis av Martin Ekman
49. Bröllopsnatten av Sophie Kinsella
48. The best of me av Nicholas Sparks

Totalt lästa böcker: 12 st      
Antal böcker lästa på engelska: 5 st               
Antal böcker lästa på svenska: 7 st        

Månadens bästa bok: Davidsstjärnor var helt makalös fantastisk. Och så klart omläsningen av harry Potter and the half-blood Prince.      

Månadens besvikelse: Det får bli Betvingade, den var inte riktigt vad jag trodde den skulle vara. Och så trodde jag att jag skulle gilla Läsarna i Broken Wheel rekommenderar men den var inte heller det jag ville den skulle vara.            

Nytt i bokhyllan: Eh alltså här har jag gått heeeeeeelt och hållet löst. Vågade knappt räkna hur många nya böcker som flyttat hem denna månad. Men till mitt försvar så fyllde jag år 1 juni så det blev lite grattis Zelly från Zelly, presentkort på böcker av en vän och så alla dessa pocket 4 för 149 kr, ja ni förstår. Men om jag nu ska sammanfatta det flyttade in hela 25 st nya böcker i mina hyllor, jisses så många köpte jag inte ens på bokrean. 3 st av dem är rec-ex och annat som jag då köpt själv. Jag har att göra om man säger.          

Läsutmaningar: Davidsstjärnor blev månadens bok till spänningsutmaningen och så prickade jag av Läsarna i Broken Wheel rekommenderar till Boktolvan, har nu fyra böcker kvar tills den utmaningen är helt och hållet klar.       

Sammanfattning av månaden: Är riktigt nöjd med min läsmånad, 12 böcker fick jag läst. Både april och maj hade jag lite av en svacka så denna månad känns bra. Så nöjd med att jag fick tid till bloggen igen då även april och maj var sporadiskt uppdaterad.

12 kommentarer:

 1. Det var verkligen en bra läsmånad! Nu blir jag ännu mer peppad att läsa något av Kristina Ohlsson någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt nöjd :) Ja men läs mer av Ohlsson, riktigt bra författare :)

   Radera
 2. Låter som en bra läsmånad. Har flyttat in många böcker hos mig också och jag har inte ens en födelsedag att hänvisa till ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är verkligen nöjd och läsningen har verkligen gått på :) Egentligen behövs det ingen födelsedag för att det ska flytta in böcker, de hittar sig till bokhyllan ändå :)

   Radera
 3. Funderar som bäst på om jag ska börja läsa Davidsstjärnor i dag eller vänta tills i morgon :)

  SvaraRadera
 4. Shit du hade en grym läsmånad men du köpte verkligen hem massor med böcker oxå!! Jag råkade oxå köpa hem en hel del och min läsning gick inte alls speciellt bra :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt nöjd :) haha oh jag då många nya böcker blev det men så är det när alla dessa erbjudanden finns så svårt att låta bli :) Kan ju bli så ibland vissa månader, men du får nog en bättre läsmånad sen ska du se :)

   Radera
 5. Härlig månad du verkar ha haft! Och så många bra böcker! Självklart måste man fira sin födelsedag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt nöjd med min månad :) klart att man måste fira födelsedagen med nya böcker, det hör liksom till :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.