måndag 29 juni 2015

Nytt i hyllan #55

Jisses, juni månad har jag verkligen gått all in med att få hem nya böcker, jag har gått helt bananas skulle man kunna säga, vågar knappt räkna hur många nya böcker som har flyttat in denna månad.

De nedersta två är två rec-ex från underbara Modernista, stort tack för det. Ser verkligen fram emot att läsa dem båda.
Sedan kunde jag inte låta bli hos CDON som hade 4 pocket för 149 kr. På bilden saknas Visning pågår av Sofie Sarenbrant, den kommer förmodligen hem idag av någon anledning.


10 kommentarer:

 1. Modernista känns lite som proffs på recex, hälften av alla recensions ex som jag fått måste vara från dem... Jag har taggat dig :) http://dolasbokblogg.blogspot.se/2015/06/sommarlasningstaggen.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar Modernista, deras böcker är så bra och så är de så himla trevliga och gulliga att ha att göra med. Tack för taggen men jag har redan gjort den :=

   Radera
 2. Vad kul med nytt att läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det :) Vill läsa allt på en gång :)

   Radera
 3. Läste Andra andningen nyss och den var riktigt bra. Vill läsa mer av författarinnan. Alla de andra vill jag också läsa och Den unga eliten är faktiskt planerad att läsa under juli om jag hinner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har än bara läst en av Sarenbrants böcker, ser verkligen fram emot att läsa flera. Den unga eliten ser jag verkligen fram emot, har stora förväntningar på den.

   Radera
 4. Svar
  1. Det är ju det :) önskade att man kunde läsa dem alla på en gång :)

   Radera
 5. Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot att läsa den, kommer bli läst på semestern :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.