söndag 26 april 2015

Söndagens smakbit - Hämnaren

Åter igen ledsen att uppdateringen är som den är här den senaste tiden, det har inte riktigt varit min månad om man säger på både det privata planet och annat. Men nu kan det bara bli bättre. 

Idag ska jag umgås med min syster och föräldrar, mamma fyller nämligen år så vi ska fira henne lite hemma hos dem och sen ska vi ta med henne ut på sen lunch/tidig middag. 

Denna söndag bjuder jag på en smakbit från Hämnaren av Dag Buthler & Dan Öhrlund.  
    
Smakbiten är från sidan, 84
:
Christopher Silfverbielke såg taxin komma längst gatan, släppte cigarretten på trottoaren och mosade den med klacken. Han väntade på att chauffören skulle komma ut ur bilen för att ta hans väska men denne satt lugnt kvar vid ratten. Silfverbielke kände irritationen växa medan han gick till bakluckan, öppnade den och lade in resväskan. Därefter hoppade han in i baksätet med doktorsväskan i knäet. 

5 kommentarer:

 1. Jag har precis läst ut den och det var en snäll smakebit från den boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ville inte ha meden på tok för grov smakbit ;)

   Radera
 2. Jag har länge funderat på att läsa dessa böcker, men det blir aldrig riktigt av. Måste ta och göra det någon gång :) Trevlig söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst dem alla och tycker väldigt mycket om dem, visst är de riktigt grova men jag kan inte låta bli att gilla dem. Trevlig söndag till dig med.

   Radera
 3. Tack för smakbiten! Ha en fin söndagskväll :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.