måndag 2 februari 2015

Vårenkät

Jag har blivit taggad av Carro, tack snälla :)


1. Vilket vårtecken längtar du mest efter?
Jag är inget fan av solen och värme, så den saknar jag inte men jag de långa dagarna att det är ljust längre om dagarna. Vill slippa gå med vinterkläder, längtar efter normal temperatur så man kan gå ute med en kofta. 

2. Ett annat säkert vårtecken är när bokrean startar i slutet av februari. Har du någon särskild bok som du hoppas ska finnas till fyndpris på årets rea?
Jag ser väldigt mycket fram emot bokrean precis som jag gör varje år. Men tyvärr tycker jag inte att den är vad den brukade vara. Men jag lyckas ändå hitta en del böcker att köpa både online samt i de fysiska bokhandlarna. Jag har ingen bok så som jag kan komma på som jag önskar att den är på rea. Vi får helt enkelt se vad jag lyckas komma hem med.

3. Våren bjuder också på många nya böcker. Är det någon/några som du längtar extra mycket efter?
Modernistas utgivningar ser jag alltid fram emot. 
4. Finns det någon författare du önskar (men inte vet om det är aktuellt) ska komma med en ny bok/ uppföljare i vår eller senare under året?
Jag skulle inte tacka nej till en bok av Sharon Bolton, gärna om Lacey Flint.

5. Många tycker det är roligt att uppdatera garderoben när våren kommer med t ex en ny jacka eller nya skor. Är du på jakt efter något särskilt vårplagg?
Brukar alltid bli ett par nya gympaskor.

6. Finns det någon särskild debutant du ser fram extra mycket emot att läsa i vår, eller alternativt någon författare som för första gången översatts till svenska?
Ingen aning, brukar inte vara så bra på att hålla koll på debutanter.

7. Det kommer också många nya pocketböcker i vår. Är det några särskilda titlar du har väntat på ska komma i pocket?
Säger som Carro Kristina Ohlsson - Lotus Blues. Är säkert någon mer bok.

8. Sist men inte minst, det är ju inte vår än och även vintern har ju sina positiva sidor. Berätta vad du tycker är bäst med vintern!
Just tycker om snö och när det är ett par minusgrader. Denna vinter har dock varit ganska skum, snö och regn om vartannat, temperaturen har legat på ca -1 till +2, helt skumt väder.
Och så ska jag tagga ett par, jag taggar: Lenas Godsaker, Maddes bokblogg, Lena C och Snowglitter.

6 kommentarer:

 1. Vad kul! Tack så mycket.

  SvaraRadera
 2. Roligt att läsa dina svar! Jag är inte heller nån vän av för mycket värme, men vår och höst känns lite lagom. Bättre med lite snö än slask också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du läste :) Ja precis lite lagom häst och vår, värme fixar jag bara inte :) Älskar snön :)

   Radera
 3. Hade fixat denna redan tidigare =) här finns den: http://snowglitter.blogg.se/2015/january/varlangtan-enkat.html

  SvaraRadera
 4. Tack för taggen. Jag har nu svarat på frågorna hos mig.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.