onsdag 31 december 2014

Sammanfattning av året 2014

Här kommer en sammanfattning av mitt läsår 2014.

Läsa 100 böcker. Klart
Första målet som jag satte för året var på Goodreads där jag satte som mål att läsa 100 böcker detta år. Och sista boken blev utläst på annandagen. Jag hade säkert hunnit med någon mer bok men jag hade min syster boende hos mig i två månader då hon hade långdraget stambyte hemma. Det var otroligt trevligt att ha henne boende här, då vi umgicks en hel del blev läsningen något lidande då vi såg på film och tv-serier ihop, väldigt trevligt dock att få ha henne som combo ett tag. Men jag är oerhört nöjd med att ha läst 100 böcker :)


Betygen fördelades:
5: 4 st
4: 46 st
3: 38 st
2: 11 st
1: 1 stSpänningsutmaningen. Klart
Mia hade en rolig utmanings om gick ut på att man varje månad skulle läsa en deckare eller thriller. Jätterolig utmaning då detta är en genre jag läser mycket av. Lyckades läsa väldigt bra böcker till denna utmaning.


Boktolvan 2014. Klart. 
Första året som jag är med på denna utmaning och den kommer att komma tillbaka även 2015 då detta är en väldigt lätt utmaning att klara av och ett perfekt tillfälle att läsa författare man inte läst tidigare och få läst en och annan hyllvärmare.

Tre på tre. Klart.
Andra året som jag kör denna utmaning som Pocketlover håller i. Även detta är en rolig och lätt utmaning att klara av som jag kommer fortsätta med om den hålls även 2015. I denna utmaning läste jag de första tre böckerna i Iron Frey serien av Julie Kagawa, en helt ok serie men jag kommer inte fortsätta på den.Kaosutmaningen 2.0. Klart. 
Sista utmaningen som jag hade var kaosutmaningen 2.0. För att klara målet skulle man pricka av 20 böcker av 40, jag lyckades pricka av 30 av 40, väldigt nöjd.

Jag är mycket nöjd med mitt läsår och de utmaningar som jag satt för mig själv och lyckades. Hur gick det för er? Klarade ni era mål och utmaningar?

Mina mål och utmaningar för 2015 kommer jag presentera så småningom under veckan som jag sätter dem.


(Bilderna ovan är de böcker som jag läste detta år.)

6 kommentarer:

 1. Jag tyckte jag hade få fullpoängare, också fyra stycken, men det är nog så att de är svåra att hitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja men eller hur. Desto mer fick betyget 4 men fullpottare var det inte så många.

   Radera
 2. Du hade ett riktigt bra läsår :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt nöjd och många guldkorn har det blivit :)

   Radera
 3. Duktig du är som klarat dina utmaningar med sådan glans :) Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack :) Och detsamma till dig :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.