fredag 26 december 2014

Done and done

Hej på er. Hoppas ni har haft en fin och härlig jul med era nära och kära. Jag har spenderar min jul med familjen, idag har jag varit på bio hela dagen såg Mockingjay part 1 och Hobbiten, men om dem i ett annat inlägg.

Innan jag bar mig av till stan idag hann jag ro sista målet för i i år i hamn. Jag har klarat av att läsa 100 böcker detta år, så nöjd med mig själv. Ska sammanfatta mitt läsår i ett senare inlägg. Hur har det gått för er med era utmaningar i år?


8 kommentarer:

 1. Grattis blev så sjukt förvånad att jag faktiskt läst fler böcker än jag trodde jag skulle haha så har läst 2 utöver de 50 jag skulle läsa i år :P Plötsligt händer det antar jag :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) ja men ibland så får man till läsflytet :) sedan prioriterar jag bort att titta på tv ganska mycket så då blir det mer tid över till läsning :)

   Radera
 2. Grattis! :) Själv har jag bara en bok kvar att läsa för att nå mitt mål på 80 böcker. De andra utmaningarna jag hade för 2014 har jag nog inte riktigt lyckats med x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) ja men då kommer du nog ro 80 böcker i hamn iallafall :)

   Radera
 3. Riktigt bra jobbat. Jag hade inte satt något speciellt antal som jag skulle uppnå, men jag är ganska nöjd med mina 65 som jag hunnit med. Blir kanske till och med 66. Här blir det Hobbit idag. Skall bli kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla jag är väldigt nöjd :) 65/66 är också bra, allt som blir bra är bra :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.