tisdag 9 september 2014

Nytt i hyllan #44

Det har varit lite mycket den senaste tiden, och nu har jag blivit heltidssjukskriven i två veckor. Jag är inte en sån som klarar av att bara vara hemma och vila, det börjar klia i kroppen på mig och jag vill vara på jobbet. Men jag måste lyssna på mina doktorer och bara ta det lugn nu, vila och bara vara och återhämta mig.

Inte för att jag inte har böcker hemma att läsa men detta var ju trevligt att få hem en dag som denna när jag har som mest ont och känner mig lite nere. Rena julafton :)
De översta tre fick jag av Modernista, stort tack till er, verkligen stort tack. Den nedersta fick jag från Norstedts, stort tack till er med. Ser så mycket fram emot att läsa alla fyra. 

Just nu håller jag på med sista boken i The Mortal Instruments serien, City of Heavenly Fire, ska satsa på att läsa ut den innan jag börjar på en till bok för den är på över 700 sidor. 

6 kommentarer:

 1. Ja de två i mitten fick jag med, jag har nu varit hemma snart i en och halv vecka för den skitförkylningen. De första dagarna låg man däckad men nu är man halvbra, då börjar det klia lite.
  Men ta det lugnt och lyssna på farbror doktorn..Krya på dig också :)
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Och hoppas verkligen du också kryar på dig snart. Ja nu har jag ont och så men sedan när man börjar bli bättre så börjar det liksom klia och man vill bara vara på jobbet, men nu får jag lyssna på kroppen och doktorn och bara vila, vila vila :)

   Radera
 2. Krya på dig. Vet att det är svårt att bara ta de lugnt och vila men nu har du ju jättebra läsning iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du :) ja böcker är det inte brist på så jag hoppas få mycket läst, ska bara kurra upp mig i soffan och bara läsa och se på film :)

   Radera
 3. Fick också de två mittersta. Får hoppas du kryar på dig snart. Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser verkligen fram emot att läsa dem speciellt Marwoods. Tack snälla du, kram

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.