fredag 11 april 2014

Bokbloggsjerka 11-14 april

Denna vecka undrar Annika: Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?

Det har hänt nån gång men inte alls ofta. Alla mina olästa böcker som står i min bokhylla vill jag läsa. Men känner jag någon gång att jag inte alls känner för att läsa sätter jag på en film eller någon tv-serie som jag följer. 

Det blev ett väldigt kort svar idag :) Trevlig helg på er.  

10 kommentarer:

 1. Det var precis detta jag försökte formulera :)

  SvaraRadera
 2. Det var kort och tydligt :) Råkar inte ut för det så ofta men brukar också ta samma strategi, eller ladda ned något till plattan som jag känner mig mer sugen på just då, finns ju mycket gratis att hämta där :)

  SvaraRadera
 3. Ibland behöver man inte vara långrandig.
  Mia

  SvaraRadera
 4. Film och tv är ett bra avbrott!

  SvaraRadera
 5. Jag har en bok som jag har svårt att tänka mig att jag kommer att läsa klart.

  SvaraRadera
 6. Jag har inte alltid lust på alla böcker i min hylla, men vanligtvis brukar det åtminstone finnas minst en som lockar mig. Bara inte just nu, eftersom jag har utmattningsdepression...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.