torsdag 27 mars 2014

Nytt i hyllan #32

Kanske är detta de sista bokrea böckerna, men man ska aldrig säga aldrig. Kunde såklart inte låta bli när Akademibokhandeln har 50% rabatt på själva rea priset. Fick alla dessa tre böcker för 104 kr.

Lucy Dillon har jag hört så mycket gott om. Carolina Gynning är inte direkt någon favoritförfattare men ändå har jag lyckas köpa på mig nästan alla hennes böcker, så Vanessa-flickan i glaskupan fick följa med hem. Belinda Bauer har jag inte läst något av så ser fram emot att prova på. 


10 kommentarer:

 1. Åh intressant läsning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot dem alla, tom Gynning ;)

   Radera
 2. Jag har bara köpt en enda bok på rean.suck. Jag tänker- äsch, jag kan låna på bibblan- varje gång! Jag är nyfiken på de 2 sista böckerna:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat :) Jag är ju en sån person som vill äga mina böcker. vet att biblioteket är hur bra som helst men jag har liiiite bacillskräck så jag vill inte riktigt ta i dessa böcker som så många andra tagit i (kanske töntigt men så är det). Men biblioteket är bra på många sätt :)

   Radera
 3. Ni älskar dem inte köpte även jag på bokrean. Hoppas den är bra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag med :) Hoppas även att man inte behöver läsa dem i ordning.

   Radera
 4. Ni älskar dem inte har jag också funderat lite på :) Men gillade inte Mörk jord lika mycket som alla andra verkade göra så än så länge har den fått vara..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte läst de andra, förstod när jag köpte denna att det är bok tre om jag minns rätt :) Så vi får se när denna blir läst.

   Radera
 5. Vilket fynd! Lucy Dillons bok läste jag alldeles nyligen =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är riktigt nöjd :) Ser fram emot att läsa Dillons bok har bara hört gått om den :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.